Psykisk sundhedsklinik i Vejle

Få hjælp til mere harmoni og balance i dit liv!

Er du træt af at leve på automatpiloten? Oplever du ofte, at tage en beslutning, uden at kunne holde den? Halter dit selvværd? Mangler du ressourcer og mere overskud i hverdagen? Har du oplevet traumer? Eller er det lyst til at have en sundere livsstil, du søger?

Undervisning & formidling

Foredrag

Tilbyder både korte og længere oplæg. Skræddersyet, så det passer til Jer.

Kurser

Mindfulness starter forår 2020, tirsdag 9-12 i Vejle. Garanti for at forløbet har effekt..

Workshop

Stresshåndtering & Mindfulness, I sundhedens tegn, Mental trivsel

Mindfulness forebygger bl.a stress

Er du stresset eller lever lidt for meget på automatpiloten og glemmer nærværet?
Har du uro i tankerne? Mangler du overskud?

Så vil du have stor glæde af mindfulness…
Mindfulness er en af tidens mest populære metoder til, at finde ro, og lære at sætte pris på dit liv her og nu!

Mine forløb er sat på pause – jeg starter så snart det er muligt at starte hold igen- bliv skrevet op her.

psykoterapeut

Profil

Jeg er tidligere sygeplejerske, med bred erfaring fra psykiatrien – børne & unge psykiatrien samt kræftbehandling. Jeg valgte i 2011, efter alvorlig stress, at starte selvstændig med coaching og undervisning i Mindfulness (MBCT). Er NLP Psykoterapeut (MPF), med særlig specialer i ernærings- og kropsterapi. Jeg er efteruddannet Relationel traumeterapeut samt Familie- og EFT Parterapeut.

I klinikken laver jeg terapi, coacher og vejleder indenfor mange forskellige problemområder. Både til enkeltpersoner, par, familier, børn & unge.

Især har jeg erfaring med: stress & stresshåndtering, depressioner, angst, lavt selvværd, livsstilsændringer, parforholdsproblematikker, medarbejdertrivsel, traumebehandling, osv.

Psykoterapi er mere end bare samtaler

Er du ofte udfordret i dit liv? Bliver du indhentet af gamle mønstre og begrænsninger? Oplever du at tage en beslutning, uden at kunne holde den?
Mangler du ressourcer og mere overskud i hverdagen?

Eller er det lyst og trangen til at have en sundere livsstil?

Eller ønsker du bare mere harmoni og balance i dit liv? Finde dit livsformål…

Book tid til et eftersyn!

Jeg har for det meste kort ventetid og prioriterer at have akutte tider, så pludselige opståede ubehagelige situationer, hurtigst muligt kan støttes og lindres.

Det er hurtigt og let – ring eller skriv – jeg vender altid tilbage samme dag – hvis det er akut, så send en sms eller indtal en besked, hvis jeg ikke lige er ved telefonen.

Glæder mig til at høre fra dig ♥

Erhvervsaftaler

Jeg har erfaring med at forebygge lange sygemeldinger! Så spar penge på den lange bane og gør noget godt for medarbejderne.

Akut tid

Har du brug for akut hjælp, så har jeg altid indlagt akuttider – hvilket betyder, at du kan få en tid inden for 1-3 dage, ved akut opstået krise.

Gratis råd

Jeg har samlet en række gode råd, om alt fra stresshåndtering til sund livsstil, lidt om parforholdet, motion, og ro i nervesystemet m.m.