FIND DIN INDRE DIVA

Vi skal fokusere på din personlige udvikling, dit feminine sider. Du får redskaber til at optimere dit kærlighedsliv og dine relationer og familielivet. Vi skal kikke nærmere på din sundhed og dine vaner. Alt sammen for at bringe dig tættere på det liv du allermest fortjener. Hvor du finder dit autentiske selv, din passion, din nydelse og glæde. Generelt bringe mere nærvær ind i dit liv.

Er du parat til at finde din indre Diva frem?

Vi går i dybden med de ting, der forhindrer dig i at leve det liv, du virkelig drømmer om. Med et positivt og selvansvarligt udgangspunkt. Det er både hårdt, bevægende, sjovt, frækt og fantastisk givende.

I vores lille unikke klub. Laver vi transformerende og hjerteåbnende øvelser, og du får masser af redskaber med hjem, så du kan fastholde din menneskelige og kærlige vækst.

På hver session, arbejder vi med et nyt tema, der sætter skub i din personlige udvikling og klæder dig på til, at arbejde videre, når du kommer hjem. Jeg lover dig, du får nye indsigter og en masse aha-oplevelser og ikke mindst en brugbar og positiv værktøjskasse, som du kan bruge fremover.

1. aften: Introduktion til dit drømmeliv & dine passioner.
2. aften: Dine skygger og forhindringer - hvor begrænser du dig selv?  
3. aften: Dine menneskelige & feminine sider - udleves bedst med nærvær - introduktion til mindfulness.
4. aften: Din indre og ydre sundhed - vaner, kost, motion.
5. aften: Dit kærlighedsliv, relationer & sexliv.

Der tages forbehold for ændringer i programmet!

FAKTA

Hvornår:
Så snart der er deltagere nok - Ialt 5 gange.
 
Hvor:
Oplyses ved tilmelding, 7100 Vejle
 
Pris:
599,- pr. aften - incl. lidt lækre snacks, te & kaffe.
Du får en gratis individuel session med i prisen på ca 1 time.
 
Der er plads til max 8 kvinder på holdet, så tilmeld dig hurtigt. Det er først til mølle...


streg 1 punkt


TILMELDING

Sådan tilmelder du dig: Skriv til mig ved at klikke på linket
 
 
Eller ring til mig på +45 61 46 31 80 - så får du info om betaling osv. 
 
Tilmelding er bindende.
 
hent folder

DET SIGER DELTAGERNE

Hvad det vigtigste er du har lært?

- Det er det lille skub, der skulle til, troen på at jeg kunne, ..lære at beskytte mig selv, tænke på mig selv både på arbejde og på hjemmefronten. Så har jeg været stolt over at kunne tie, når I andre snakker, det er nemlig også en af mine skyggesider, en meget træls en, det er at bryde ind i andres samtale.

Hvordan syntes du niveauet har været?

Det var været rigtig fint, vi har udnyttet tiden rigtig godt, selvom der har været pauser, har vi jo snakket om kurset /emnet alligevel, og det har været 5 forskellige ”DIVAER” man har lært at kende.

- Signe, du er bare fantastisk, god til at spørge ind til svære situationer på en sød og kærlig måde. Det lyder også til at noget af det sidste du har været på ”sex og samliv” er rigtig spændende.

Hvad har været godt?

- Alle 5 gange har været gode hver især, jeg har lært noget hver gang. Skyggesiderne har nok været mest lærerige.

Elin, Vejle
 

streg 1 punkt 

 Hvad har du fået med fra kurset?

- Jeg fik indblik i, hvad skyggesiderne er. Det er noget, jeg godt kunne tænke at arbejde videre med. Den styling aften var også meget spændende, da det var lidt grænseoverskridende for mig. Kort og godt sagt, var det spændende at få et inblik i forkellige emner. Og jeg fik en masse bog inspiration. 

- Niveauet har været fint for mig. Let og forståeligt. Det var godt at vi var 6 vidforskellige kvinder! Hele kurset var i sig selv rigtig super :-)

Patricia, Mørkholt


streg 1 punkt


Hvad har du fået ud af dit Diva kursus?

- Det, jeg fik mest ud af, var snakken om skyggesider – jeg tænker tit på billedet af slottet med de lukkede døre. Jeg fik også rigtig meget ud af at lære om positiv livsholdning – at fokusere på de ting, som gik godt/som jeg er taknemlig for.

- Jeg er begyndt i min hverdag i højere grad at fokusere på det, jeg arbejder med lige nu (blevet mere nærværende i tid og sted) – hvilket jeg føler gør mig mere effektiv og afbalanceret. Mindfulness-teknikkerne giver mig en måde at slippe den forstyrrende automatpilot og tankemylderet.

- Aspekterne af mindfulness i kurset har hjulpet mig til at mærke efter og tænke på de små undere/livsgivende nydelser i hverdagen (god mad, brusebad, gåtur osv) – hvilket giver mig en bedre kropsfornemmelse.

- Desuden synes jeg at kursusgangen om sexualitet og parforhold var virkelig god. De 5 kærlighedssprog mener jeg er vigtige for at nå hinanden (det var også fint at snakke om bækkenbundstræning)

- Jeg synes niveauet var fint (selvom jeg mener, at vi godt kunne være gået dybere med skyggearbejdet).

- Jeg synes, at det har været super godt, at vi sad sammen i en kreds, så jeg fik en anden vinkel på mange af mine oplevelser. Det var fint at trække på hinandens oplevelser (specielt på den sidste mødegang om sexualitet og parforhold).

Astrid, Vejle

 

 

 

  

 
 
Signe Rønnebro - Mindful Coaching | CVR: 33795645 | Valmuevej 15, Vejle - Danmark | Tlf.: 61463180 | sundhedscoachen@mail.dk