FOREDRAG OG WORKSHOPS

OPLEV ET FOREDRAG ELLER EN WORKSHOP

Jeg tilrettelægger mine foredrag eller workshop helt ud fra kundens behov, dog med udgangspunkt i mine spidskompetancer indenfor Stresshåndtering, Mindfulness, NLP-redskaber samt Livsstil.
Jeg giver altid en række konkrete redskaber. Giver deltageren en "samgsprøve" på mine værktøjer. Dvs konkrete øvelser, således det er langt lettere både at huske det sagte, men også for at de med det samme kan gå hjem og praktisere det de har hørt og lært.
 
Jeg ligger meget vægt på, at gøre det så konkret som muligt. Blander teori med praksis, især ved stresshåndtering og mindfulness. Det giver en bedre forståelse samt motivation til den enkelte, så de efterfølgende kan tage en bevidst beslutning og hvad der er vigtig for ham eller hende.
 
 
 
MELLEMSTREG - NY5
 

MÅLET I HVERDAGEN

Mine inspirerende foredrag og workshops, sætter fokus på min egen erfaring, både som person og som professionel.
Jeg har et helt klar mål, om at formidle det jeg har erfaring med, kombineret med den nyeste forskning samt de nyeste undersøgelser, således den enkelte kan træffe de rette valg for dem selv eller evt. støtte en de har kær.
Kunden/deltageren/borgeren, skal have det der virker.
 
Mit mål er også, at skabe glæde og overskud i hverdagen – både individuelt og i et kollegafællesskab.
 
Det er vigtig at huske på at, tankens kraft har stor betydning for, hvordan vores liv og hverdag former sig.


 
MELLEMSTREG - NY5

FAKTA

Jeg holder foredrag eller workshops om følgende emner:
 
 

PRISER:

Foredrag på 2-2 1/2 time: Fra 6000,-
Workshop: 4-6 timer fra 10000-13000,- En hel dag: 15000,-
Fleredags workshop aftales individuelt.
 

INDIVIDUEL TILRETTELÆGGELSE:

Jeg skræddersyer gerne foredraget eller workhoppen, ud fra de behov og ønsker der måtte være.
Kontakt mig for et uforpligtende samtale og tilbud på TEL: 61463180
Du kan også skrive til mig på sundhedscoachen@mail.dk
 

UDTALELSER:

”Det var virkelig et godt foredrag og meget inspirerende. Signe er en utrolig behagelig og tillidsvækkende person, som er god til at formidle, og som man har lyst til at lytte længe til. Jeg synes, at jeg gik derfra med nogle gode værktøjer, som jeg kan bruge/tænke over i hverdagen. Glæder mig til at se materialet igen.”

”Jeg synes at det var interessant- vedkommende- letforståeligt -men alligevel med en faglighed kombineret med egne og erfaringer,- - god inspiration og gav tanker i forhold til mere focus på de dele i eget liv.”

”Jeg syntes det var et godt foredrag – også noget man kun tage med hjem og bruge.”
MINDFULL 2
 

HENT EN FLYER HER

 "Signe har holdt et meget spændende seminar som en introduction til Mindfulness og stressforebyggelse for 10 lederkolleger og mig. Det var særdeles interessant og vedkommende og Signe formåede at hive os ud af en travl hverdag og at skabe en åben dialog som vi ikke ofte når i hverdagen.
Meget overbevisende faglig viden krydret med en praktisk tilgang og personlige erfaringer blev kommunikeret på en levende måde og i en givende dialog. Rigtig god vekslende mellem teori og øvelser/dialog."
Jørn Lankildehus, Danfoss
 
"Hos Volkswagen Vejle og Skoda Vejle Syd havde vi den store fornøjelse at tilbyde vores medarbejdere et fordrag med Signe. Fordragaet handlede om stress håndtering og værktøjer til at forbygge stress og udbrændtehed.

Som chef for forretningen er jeg stolt over at have givet vores medarbejdere muligheden for at blive klogere på sig selv og de signaler som de skal være opmærksomme på. Dette skyldes i høj grad Signes store kompetence på området og evne til at formidle. Dette gjorde at det blev levende og let forståeligt for alle.

Jeg vil derfor gerne anbefale andre samme løsning / mulighed for at forebygge stress, det var virkeligt brugbart og værdiskabende på den lange bane.

Thomas Garder Hansen
Servicechef
 
Signe Rønnebro - Mindful Coaching | CVR: 33795645 | Valmuevej 15, Vejle - Danmark | Tlf.: 61463180 | sundhedscoachen@mail.dk