Få hjælp til stressforebyggelse

Stress kan ramme alle – det er ikke et svaghedstegn, men snarer en konsekvens af for lang press, hvor man har gjort sig stærk!

stress

Lær at forstå stress

På foredraget Stresshåndtering giver jeg mit bud på, hvordan man kan lære at forstå stress, se på hvordan den påvirker os på godt og ondt. Få råd om mere hensigtsmæssige strategier, så det i fremtiden bliver lettere at forebygge stress og dårlig trivsel.

Stress er desværre et stigende problem, derfor er det værd at gøre noget ved, med oplysning og forebyggende tiltag – eksempelvis i form af et foredrag eller en her workshop.

Din arbejdsplads kan høre meget mere om et skræddersyet foredrag eller en workshop ved at kontakte mig. 

Priser finder du her

Hvor skal man starte

Det vigtigste vi kan gøre for at stressforebygge, er at vi vil tale om det. Søge hjælp når vi ikke længere selv kan tænke/arbejde/træne os ud af det. Det kan være rigtig svært, at erkende og finde ud af, at det er vores krop der reelt set er stresset, fordi det kan vise sig på mange forskellige måder. Vores adfærd bliver ændret, men vores selvindsigt daler også, fordi systemet er gået i “overlevelsesmode”, hvilket betyder vi ikke mærker det der sker – vi udholder smerten. Vi bliver “fartblinde”. Vi vender os til at være stresset. Det er her det kan blive farligt.

Det er godt at starte med at finde ud af hvordan vi har det og hvad vi tror der udløser stress.

Det kan deles ind i både arbejdsliv, familieliv, parforhold, fritid, livsstil, økonomi osv.

Er nervesystemet helt kollapset, skal du søge hjælp – er du omkring en du kan se er stressramt, så spejl det du ser og hjælp dem til at tage kontakt. Også selvom de nægter – det er overlevelsesdelen der har taget over.

Stresshåndtering - Trivsel & balance

Erhvervsaftaler

Jeg har erfaring med at forebygge lange sygemeldinger! Så spar penge på den lange bane og gør noget godt for medarbejderne.

Akut tid

Har du brug for akut hjælp, så har jeg altid indlagt akuttider – hvilket betyder, at du kan få en tid inden for 1-3 dage, ved akut opstået krise.

Gratis råd

Jeg har samlet en række gode råd, om alt fra stresshåndtering til sund livsstil, lidt om parforholdet, motion, og ro i nervesystemet m.m.