NYHEDER - LIVSSTIL

EN GÅTUR EFTER MADEN - MINDSKER DIABETES RISIKO

En ny undersøgelse, viser at blot 15 minutters gang, efter et måltid stabiliserer dit blodskukker og dermed nedsættes risikoen for diabetes...
Så på med snørreskoene og gå dig sund...
 

DET SUNDESTE VÆGTTAB

Engelske forskere konkluderer på baggrund af en ny undersøgelse,  at motion skal kombineres med den rette diæt for at give de bedste resultater.    

Med kombinationen af den rette kost og motion, stimulerer og styrker du kroppens fysiske tilstand.

Men ikke nok med det. Også din appetit og dit humør reguleres betydeligt ved reglmæssig, varieret motion, viser undersøgelsen.

Det betyder, at du har et ønske om at lægge livsstilen om og sikre dig et godt helbred, så skal du altså både kigge på indholdet af indkøbskurven og få lavet nogle aftaler, der sikre, at du komme i gang med motion - i minimum 30-60 minutter om dagen.

LIVSSTILSÆNDRING ANNO 2017 

Skulle du have brug for et kærligt skub i den rigtige retning, for at få en mere varig livsstilsændring. Kan du købe et forløb, hvor du får masser af god materiale til hjemmearbejde. Opskrifter, ideer og forslag til ændringer, der med sikkerhed kan støtte dig i processen.
Kontakt mig for mere information her.
Livsstilsændring
Signe Rønnebro - Mindful Coaching | CVR: 33795645 | Valmuevej 15, Vejle - Danmark | Tlf.: 61463180 | sundhedscoachen@mail.dk