Der gælder disse regler...

Høj faglighed, kvalitet og ordentlighed er for mig utrolig vigtig.

SR-Illiu600x600-Hånd2

Betaling & vilkår

Vedr. samtaler:

Aflysning eller ændring af en session bedes foretaget hurtigst muligt og senest dagen før den aftalte session kl 18. Ved udeblivelse eller for sen aflysning forbeholdes retten til, at opkræve fuldt honorar for den aftalte session.

Hvis jeg grundet sygdom eller andet bliver nødsaget til at aflyse en del af forløbet, refunderes et beløb svarende til det antal sessioner, du har tilbage.

Tilmelding til mine kurser og arrangementer er bindende – betaling kan derfor ikke refunderes før opstart.

Der tages forbehold for evt. for få tilmeldte, som vil afstedkomme aflysning. Sker dette, tilbydes der ny opstarts dato eller kan det indbetalte refunderes.
Ved sygdom eller anden udeblivelse erstattes kurset/workshoppen ikke.

Når du booker en session ved mig, så er det fælles ansvar at holde tiden. Det betyder, at har du/I brug for mere tid, så kan det koste ekstra.

Jeg tilbyder meget fleksibilitet, støtte og hjælp, som jeg forventer bliver modtaget med respekt. Min tid er lige så vigtig som din/Jeres.

Købeloven om afbud

Kursusforløb:

Du skal være opmærksom på, at du ifølge købeloven har 14 dage til at fortryde din tilmelding til et kursus.

Efter 14 dage er din tilmelding bindende, og du har derfor ikke mulighed for at fortryde din tilmelding, men hæfter for betaling af den fulde kursuspris.

Der er dog forståelse for, at du kan blive forhindret. Der vil derfor ved framelding indtil 14 dage før opstart, kunne returnere kursusprisen fratrukket kr. 450,- til dækning af administration.

Herefter ingen tilbagebetaling.

Foredrag/Workshops:
Alle foredrag og workshops betales senest 8 dage efter afholdelse af arrangementet.
Hvis arrangementet aflyses 14 dage inden den aftalte dato opkræves ingen gebyr.
Ved aflysning mindre end 14 dage inden den aftalte dato opkræves 50% af den aftalte pris.
Ved aflysning mindre end 7 dage inden den aftalte dato opkræves 100% af den aftalte pris.
Hvis du får brug for at flytte datoen for arrangementet, vil dette som regel kunne lade sig gøre uden beregning ved aftale om en ny dato inden for den kommende måned.

Stresshåndtering - Trivsel & balance

Erhvervsaftaler

Jeg har erfaring med at forbygge lange sygemeldinger! Så spar penge på den lange bane og gør noget godt for medarbejderne.

Akut tid

Har du brug for akut hjælp, har jeg altid indlagt akuttider. Det betyder, at du som regel kan komme til inden for 1-3 dage ved akut opstået krise.

Gratis råd

Jeg har samlet en række gode råd, om alt fra stresshåndtering til sund livsstil, lidt om parforholdet, motion, og ro i nervesystemet m.m.