Find frem til det gode liv

Jeg lægger meget vægt på at vores kontakt og kemi er gensidigt. Du skal føle dig godt tilpas med det menneske jeg er og mine metoder – måde at guide dig på. Ellers vil terapien ikke gavne dig.

Parterapi - konsultation - trivselstjek

Sådan gør jeg - en kærlig hånd i ryggen

Første kontakt:

Ofte har vi talt i telefon og aftalt en tid til en samtale. Derfra vil jeg altid sende praktisk information og nogle uddybende spørgsmål, så din process allerede starter inden vi ses. Jeg får derved mulighed for at skabe mig et lille indblik i hvad det er du har af udfordringer og problematikker og ønsker hjælp til.

Du vil opleve, at jeg fokuserer meget på hvordan jeg kan vejlede, støtte og kærligt udfordre dig, så der allerede ved første kontakt, skabes en udvikling i den retning der er gavnlig for dig, set ud fra mit professionelle ståsted.

Alt det praktiske

En session er som udgangspunkt på 1 time for individuelle samtaler, med mindre andet er aftalt. Første gang sætter jeg 1 1/2 time af, så vi har god tid.

Har du brug for længere til, så aftaler vi bare det – se priser her

Parterapi/familiesamtaler sætter jeg første gang 2 timer af. Det er vigtig med en grundig afklaring, kontraktformidling og fælles mål.

Jeg tilbyder samtaler i min klinik, som er i mit hjem på Valmuevej 15, 7100 Vejle.

Udløser du et forløb ved Blumesupport, vil den første trivselssamtale vare 2 1/2 time i dit/Jeres hjem.

Stresshåndtering - Trivsel & balance

Erhvervsaftaler

Jeg har erfaring med at forbygge lange sygemeldinger! Så spar penge på den lange bane og gør noget godt for medarbejderne.

Akut tid

Har du brug for akut hjælp, har jeg altid indlagt akuttider. Det betyder, at du som regel kan komme til inden for 1-3 dage ved akut opstået krise.

Gratis råd

Jeg har samlet en række gode råd, om alt fra stresshåndtering til sund livsstil, lidt om parforholdet, motion, og ro i nervesystemet m.m.