REFERENCER

TESTEMONIAL

Hanne Brosbøl, Sundhedscoach, pædagog og yogalærer udtaler:
 
Ved at deltage på Signes 8 ugers mindfulness kursus, har jeg lært at acceptere mig selv, med alt hvad jeg indebærer af ”svagheder”, begrænsninger, svære følelser og en udpræget sensitivitet.
Jeg har sjældent været i tvivl om at jeg også er et menneske med mange styrker, gode egenskaber og værdier. Men da jeg blev syg af stress, var det alt det svære og negative der fik lov at tage fokus i mit liv. Lige indtil jeg mødte Signe. En fantastisk varm og autentisk kvinde, som kunne se og høre hvor meget jeg led – men i stedet for at trøste mig, stillede hun spørgsmål og holdte ligesom et spejl op foran mig.
 
Det var meget svært at være i, men Signe skabte på sin omsorgsfulde og forstående facon et rum, hvor jeg med hendes støtte fik vendt ”skuden”. Med bitte små skridt fik jeg troen tilbage på, at jeg nok skulle blive rask igen. På mindfulness kurset blev jeg opfordret kærligt til at tage vare på mig selv ved at acceptere nuet som det var og blot være med det, uden at forsøge at ændre på det. Jeg mærkede tydeligt, hvor stor en betydning, accept og kærlighed til mig selv, havde i min helingsproces. Signe gav mig værktøjerne. De skal holdes ved lige og ”pudses” dagligt resten af mit liv, for mindfulness skal øves, trænes og vedligeholdes.
I den proces har Signe også været fantastisk, for hun er altid sød til at tage telefonen, når jeg finder på at ringe fordi ”de gamle” stress symptomer kommer snigende. Og det hjælper rigtig meget at få lidt ”mindful førstehjælp” når noget er svært – for det er livet jo bare indimellem – men takket være Signe og hendes mindfulness kursus, er jeg nu i stand til at møde mig selv med venlighed og accept.
 www.filiyoga.dk

REFERENCER MINDFULNESS OG STRESSHÅNDTERINGS WORKSHOP

Aalborg Kommune har brugt Signe Rønnebro i forbindelse med en workshop om stresshåndtering. Signe er en kompetent og god formidler, der fortæller om stress på en indlevende måde, og som åbent og ærligt drager egne erfaringer med ind i undervisningen – noget der gør undervisningen meget nærværende. Signe benytter sig af værktøjer, der er anvendelige i hverdagen, og det var et meget vigtigt udbytte for de deltagere, vi havde med på workshoppen.
 
Jane Vinter
NordDanmarks EU-kontor
Enterprise Europe Network
Business Aalborg
 
"Hos Volkswagen Vejle og Skoda Vejle Syd havde vi den store fornøjelse at tilbyde vores medarbejdere et fordrag med Signe. Fordragaet handlede om stress håndtering og værktøjer til at forbygge stress og udbrændtehed.

Som chef for forretningen er jeg stolt over at have givet vores medarbejdere muligheden for at blive klogere på sig selv og de signaler som de skal være opmærksomme på. Dette skyldes i høj grad Signes store kompetence på området og evne til at formidle. Dette gjorde at det blev levende og let forståeligt for alle.

Jeg vil derfor gerne anbefale andre samme løsning / mulighed for at forebygge stress, det var virkeligt brugbart og værdiskabende på den lange bane.

Thomas Garder Hansen
Servicechef

REFERENCER PÅ COACHING

Evaluering på individuel Coachings forløb:

Majbritt skriver:

- Jeg startede hos Signe med en problemstilling der gjorde, at jeg i mange perioder og situationer havde det svært med mig selv. Signe er et meget tillidsvækkende menneske, der formåede, at få mig til at åbne mig og få beskrevet mine problemer på en måde, som jeg aldrig tidligere havde fået sat ord på dem.

- Jeg fik gennem Signe nogle værktøjer til, at arbejde med mig selv , hvilket var det noget af det vigtigste for mig. Nogle metoder  og værktøjer, der var meget anvendelige for mig. Jeg synes jeg kender mange eksempler på, at man får vejledning, men ikke vejledning der passer til det enkelte individ, det fik jeg hos Signe.

- Jeg kan på det varmeste anbefale Signe. Hun har klart været med til at ændre mit liv... 

Majbritt, Klinikassistent Kolding

streg 1 punkt

Evaluering på individuel Coachings forløb:

Dorte skriver:

- Du er en fantastisk pige som jeg straks fattede tillid til. Du formår at ”danne en hule”, hvor jeg føler mig tryg!

- Jeg er dybt taknemmelig over, at jeg måtte være din prøvekanin. Du hjalp mig bl.a. med at fravælge offerrollen og få mere tro på mig selv -  det kunne jeg ikke have gjort uden din hjælp!

Dorte, Idrætsinstruktør Vejle

 

Nyeste udtalelser:

Steffen har gået i kombiforløb med Mindfulness og terapi læs hvad han skrev om det her.
 
Jette har også et kombiforløb bag sig - læs hav hun skriver om det her.
 
Suzanne skriver sådan her, om hendes kombiforløb
 
 

REFERENCER MINDFULNESS

Mine forventninger til kurser, er klart blevt indfriet. Jeg har fået installeret mindfulness metoden/filosofien i min tankegang og opdaget i praksis, hvordan den afhjælper nogle af de ting jeg bokser med.
Signe er en fantastisk nærværende, venlig og smilende person, som kan sit faglige stof til fingerspidserne og er dygtig til at bruge deltagernes udsagn og observationer til fælles refleksion.
bliver jeg tilbudt opfølgning ,vil jeg ikke lade chancen gå fra mig, for at være i en mindful setting med et så dejligt menneske som Signe. Hun får 9 med tendens til mere fra mig.
 
Steffen, leder i en forskningsenhed i Middelfart

- Mindfulness har været med til at lære mig, at mærke mere efter hvad jeg har brug for. Jeg ser mere indad og mærker mine grænser nu. Jeg er blevet bedre i stand til, at sige stop før det er for sent, og smerterne er blevet for uudholdelige.

- Jeg kan meget lettere stoppe mine mange tanker og lade dem passere forbi, uden nødvendigvis at skulle reagere på dem.

- Jeg ved, at jeg altid vil kunne tage de redskaber frem, som jeg har lært på kurset. De vil følge mig ud i livet fremover.

- Jeg er meget taknemmelig for Signes arrangement og høje faglige niveau. Hun formåede at rumme os alle med nærvær og nænsomhed.

Charlotte, Dagplejemor Hedensted

Lasse skriver...

 

- Hvor er det bare godt. Min fornemmelse siger mig, at det er her, jeg skal finde løsningen på mit stress. Det er jo en helt anden tilgang til livet. Jeg kan slet ikke komme ned på jorden igen. Jeg glæder mig til at komme rigtig i gang.
 
Stor ros til dig som underviser. Det er helt afgørende at der er sammenhæng mellem det man siger og det man gør, for at være troværdig. Du ”er” det du underviser i. Du havde rigtig godt fat i os hver især. Jeg har nu fundet ud af at der er en vej ud af stress og depression. Det har givet mig meget mere nærvær og ro. Jeg møder mig selv med større accept og anerkendelse nu og det giver lyst til mere. Ud over mindfulness har jeg også fået viden omkring kost, olier og ernæring. "Pauseunderholdning" fra Signe, der gerne deler ud af sin brede viden omkring sund livsstil generelt. Jeg giver kurset topkarakter og håber på at der kommer opfølgningskurser, som kan videreudvikle min mindfulde tilgang til livet...
Lasse, Lærer Vejle

LÆS: Sannes evaluering af det netop afsluttet forløb forår 2018.

REFERENCER PÅ STRESS FOREDRAG

Jeg synes det var et rigtig godt og spændende og godt fortalt oplæg vi fik der af Signe, selvom det for mig er lidt hårdt at sidde og lytte sådan en aften hvor vi har arbejdet... Men jeg følte virkelig at jeg fik noget med hjem, hun var god til at fortælle hvad Stress egentlig er for noget, hvordan man får det og hvordan man med hjælp og egen indsats får det behandlet og ikke mindst at det kan ramme os alle og at der er ikke er noget forkert i at få det og at der kan gøres noget.... Super fint oplæg, tak for en god og lærerig aften Vh Lone 

Jeg synes, det var et rigtig godt foredrag . Det satte nogle tanker i gang, især at mærke efter, hvordan min krop har det og lade være med at bruge så meget krudt på noge,t man ikke kan gøre noget ved  alligevel. Jeg synes, der var flere gode tip jeg har taget til mig.  Så fra mig skal der kun lyde rosende ord.

Med venlig hilsen Elisabeth Ipsen

Jeg syntes det var et super godt fordrag. Jeg syntes hun fik talte åben og brugbart.   Jeg var meget imponeret over mindfulness og jeg er dykket en del ned i dette tema på nettet og jeg vil bestemt søge og udvide min verden inden for det.  Signe som person syntes jeg rigtig godt om hun havde en god og forstående måde at fortælle på.

Mange tak for en god og meget lærerig aften.

Hilsen Heidi Nielsen.

Jeg vil sige 1000 tak for en super god aften.

Jeg var fyldt godt op med mange positive ting og jeg gik hjem med følelsen, af dette ville jeg vide mere af.

1 del af aften var lettere at forstå en 2 del, da jeg ikke kendte til mindfullnes dog har det til gengæld gjort, at jeg har dykket ned i denne verden for at få mere forståelse da det bare er vildt spændende.

Signe som person var super god da hun var så naturlig lige som os andre. Hun virkede fra starten åben og imødekommende skønt!!!

Igen 1000 tak for en helt igennem brugbar aften som jeg personligt syntes var super super intrasant.

Mvh Mette Meyer

HVAD VAR DET ALLERBEDSTE DEN AFTEN:

Signes rolige og sikre udstråling.

At Signe startede med at give os et billed af hendes egne erfaringer og hvordan hun var kommet videre.

At Signe meget ærlig fortalte om hvilke kilder hun bruger . (Chris McDonald og Karsten V. Hansen bl.a.)

At Signe var meget ærlig omkring hvor svært det er at komme videre og at det ikke bare er gjort ved at få terapi, men at det kan være nødvendigt med medicin.

At Signe tog os aktivt med, tænker på de minutter vi lige skulle snakke sammen på skift. Og rosin-billedet, først der fik jeg helt fat i hvad det er mindfullness egentlig er. Altså, at det ikke er kun er at ligge på et yoga tæppe og slappe af mens man hører musik.

Signe kom rundt om mange måder for hjælp uden at det virkede som labværk.

Og så kunne jeg rigtig li', at du sluttede af med at lade os blive i nuet og at du gav oplysningerne til os i et nyhedbrev. Det var så godt set! 

Mvh Hanne E. Høeg

 

 

 

 

FLERE UDTALELSER FRA FOREDRAGS DELTAGERE

Annette Mærkedahl m.fl.:

”Det var meget fint og stilfærdigt foredrag,
som så faktisk rammer mere præcist og mærkbart end en ”dundertale”
Meget præcis og ligetil gennemgang af:
hvad sker der egentlig?
hvorfor er det vigtigt at man giver emnet så stor opmærksomhed?
hvordan kan man i praksis indfører mere mindfulness i ens eget liv uden at det er 2 mio. ting man SKAL ændre lige fra den ene dag til den anden
Godt med (skræmmende)erfaringer fra hendes eget liv og egen praksis med andre stressramte
Fin præcisering af mottoet Be present and be kind”

”Det var virkelig et godt foredrag og meget inspirerende. Signe er en utrolig behagelig og tillidsvækkende person, som er god til at formidle, og som man har lyst til at lytte længe til. Jeg synes, at jeg gik derfra med nogle gode værktøjer, som jeg kan bruge/tænke over i hverdagen. Glæder mig til at se materialet igen.”

”Jeg synes at det var interessant- vedkommende- letforståeligt -men alligevel med en faglighed kombineret med egne og erfaringer,- - god inspiration og gav tanker i forhold til mere focus på de dele i eget liv.”

”Jeg syntes det var et godt foredrag – også noget man kun tage med hjem og bruge.”

Helle(Toftlund) skriver:

Jeg synes det var en rigtig god aften og et fantastisk lærerigt foredrag. Vi er jo alle godt klar over, at stress ikke er til at spøge med, men jeg, for mit vedkommende, blev chokeret over, hvor alvorligt det kan være.

Vi kender vel alle en eller flere, som vi kan se stresssymptomer hos i ny og nær og jeg tror da også at rigtig mange er gode til at "trække stikket ud" når man mærker stress. Jeg tror det jeg lærte meget af, er hvor vigtigt det er at gøre folk opmærksomme på hvad man oplever og derudfra forsøge at hjælpe vedkommende med at få hjælp eller komme på rette spor igen. Vel at mærke hvis vedkommende selv kan/vil indse at det virker på omgivelserne som om der er noget galt. Det har jeg desværre også oplevet, ikke at kunne nå ind til en stresset person.

En sidste ting, der også gjorde mig glad ved distriktsmødet var, at det jo signalerer jeres/din omtanke for os. Det er ikke en selvfølge, at ledelsen "accepterer" stress på den måde vi oplever.

 

 

Signe Rønnebro - Mindful Coaching | CVR: 33795645 | Valmuevej 15, Vejle - Danmark | Tlf.: 61463180 | sundhedscoachen@mail.dk