Supervision er udvikling af den faglige indsats, som øger kvaliteten i arbejdet og højner arbejdsglæden og gør os langtidsholdbare. Det fremmer helt sikkert det gode samarbejde.

Supervision er også en form for afgiftning og faglig
ajourføring, så vi kan bevare den profesionelle linje, kvalitet og personlig balance.

Kurser & foredrag - Trivsel - Supervision-trivselstjek

Hvad giver Neuroaffektiv Supervision og hvorfor er det vigtig!

Neuroaffektiv Supervision er en mere kropsligt orienteret tilgang, hvor sansninger og tilstande nysgerrigt undersøges, så forandringen ikke kun sker på det mentale niveau, men også i det kropslige.

Det styrker overblikket både personligt men også fagligt

Den faglige indsats udvikles, grundet en større klarhed på retning, som skabes i supervisionen.

Det giver personlig og faglig inspiration – er det på gruppeplan, giver det noget til hele gruppen, også selvom man ikke selv direkte er i “stolen”.

Jeg oplever det afhjælper konflikter & samarbejdsproblemer

Vigtigst af alt, så forebygger det at vi brænder ud i vores relationelle arbejde. Det er dermed også med til at forbygge stress – tage det i opløbet, så der kan gøres noget ved det i tide.

I supervisionen har du mulighed for at behandle emner eller situationer, som du møder i dit arbejde.

Det kan fx være i samspillet med klienten/borgeren/medarbejderen eller din relation til klienten/borgeren/medarbejderen, episoder i forbindelse med behandlingen, arbejdsmiljøet m.m.

Det kan også være i forhold til dig selv, måske oplever du en indre uro eller usikkerhed, hvor du har brug for at få styrket dig selv og eller finde nye veje at gå.

Supervision giver nye vinkler

Måden jeg arbejder på er meget med nærvær, sansninger, refleksioner, forstyrrelser. Jeg er ofte meget kærligt spejlende & konfronterende. Jeg bruger mine mange års erfaring fra terapien, coachingen, den Mindfulde Compassion og særligt den Neuroaffektive tilgang, da den går i samklang med alt det jeg har lært og arbejdet med igennem årene.

Jeg er der sammen med dig/Jer og  folder dit emne ud og kigger på det fra flere vinkler. Som både NLP psykoterapeut og neuroaffektiv supervisior, har jeg mange forskellige indgange til det.

Det kan være, at du bliver inviteret til at gå på gulvet og ”besøge” forskellige mulige løsninger. Det kan også være, at du får lov til at sidde i forskellige stole, have forskellige hatte på, eller noget helt andet.

Men lige gyldig hvilke metoder vi anvender, vil det altid tage udgangspunkt i det, som du kommer med og have til formål, at give dig en større valgmulighed, når du igen skal møde din klient.

En ting er sikkert – det skaber en forandring uanset hvad.

Jeg tilbyder Supervision til enkelte personer, grupper og ledere.

Jeg har gennem flere år bl.a. samarbejdet med familieafdelingen Vejle kommune, Habitushusene, Skoler i både Vejle & Horsens. Har flere virksomheder, som jeg samarbejder med.

Supervision

Erhvervsaftaler

Jeg har erfaring med at forebygge lange sygemeldinger! Så spar penge på den lange bane og gør noget godt for medarbejderne.

Akut tid

Har du brug for akut hjælp, har jeg altid indlagt akuttider. Det betyder, at du som regel kan komme til inden for 1-3 dage ved akut opstået krise.

Gratis råd

Jeg har samlet en række gode råd, om alt fra stresshåndtering til sund livsstil, lidt om parforholdet, motion, og ro i nervesystemet m.m.