Få en struktureret samtale mellem leder og medarbejder

Trivselstjek!

Få forståelse for din medarbejder og bliv klædt på, til bedst mulig at skabe det bedste arbejdsmiljø, så trivslen fremmes og I sammen forebygger at stress opstår.

Kurser & foredrag - Trivsel - Supervision-trivselstjek

Sådan gør jeg

En medarbejdersamtale kan forgå på flere måder. På arbejdspladsen, i hjemmet hos medarbejderen eller i min klinik eller et helt 3. ønske.

Jeg laver en trivselsscreening på hvordan vedkommende har det – får kikket 360 grader rundt om personen og dets liv, det der kan påvirke i både positiv og negativ retning.

Vores trivsel kan påvirkes af ting både udefra og indefra os selv. Det er væsentlig at tage udgangspunkt i det der allerede virker og de ressourcer vedkommende har. Derpå se hvilke udfordringer der er, for så at få lavet en plan for hvad der skal til for at der sker en udvikling i den rigtige retning.

Familysupport

Jeg samarbejder med Familysupport, som er en virksomhed der tilbyder helhedsorienterede løsninger til virksomheder, der vil være med til at øge trivslen ved der medarbejdere og hindre langtidssygemeldinger pga dårlig trivsel m.m.

I Familysupport kan man tage et trivselstjek online, som også går 360 grader rundt. Er virksomheden tilknyttet en aftale med Familysupport, kan medarbejderen, helt anonymt udløse et trivselstjek, hvor der kommer en Supporter hjem i hjemmet til medarbejderen. Vi har et fantastisk team af forskellige kompetencer, som gør at medarbejderen bliver mødt, med de udfordringer han/hun nu har, for så at blive guidet i den retning, der hurtigst muligt, kan være med til at løse problemerne.

Vi anbefaler altid at de tætteste relationer er med til første samtale, som tager ca. 2 1/2-3 timer. Selv børn ned til 12 år inviteres med, hvis det er relevant.

Læs meget mere om det på Familysupport.dk

Parterapi - konsultation - trivselstjek

Erhvervsaftaler

Jeg har erfaring med at forebygge lange sygemeldinger! Så spar penge på den lange bane og gør noget godt for medarbejderne.

Akut tid

Har du brug for akut hjælp, har jeg altid indlagt akuttider. Det betyder, at du som regel kan komme til inden for 1-3 dage ved akut opstået krise.

Gratis råd

Jeg har samlet en række gode råd, om alt fra stresshåndtering til sund livsstil, lidt om parforholdet, motion, og ro i nervesystemet m.m.